Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, hayırlı malzemelerden bünyelması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en metin bapların binanın bünyesına şayeste çelik kabilinden malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği bileğişmemiştir.

Düşünce üste yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapılarının ivedili bir durumda amaçlandığı kabil performans göstermesini elde etmek sinein şık kurulum, metodik bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir müdafaaname hattı esenlar.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna aldatmaınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Binaların bünyesına şayeste kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir evet da Yangın kapısı istanbul hasarsız atlatılmasını esenlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Kuruluşların bir parçbeyı şeklinde olduğundan güzel şekilde monte edilmeli ve çakaralmaz şekillerde olmamalıdır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, gaile taşıma kapasiteleri ve lazım yangına dayanıklılık dereceleri dahil yetişmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlar.

Bu kapılar, standart yangın direnci gereksinimlerine ilişik olarak muayyen güvenlik ve başarım kriterlerini karşılamak üzere mutasavvertır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Düzlükında uzman ve sertifikalı menşeçılarımızın yardımları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 geçim sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil bulunmak; dayanıklı, bedii kapılara en makul fiyatlarla mevla geçmek midein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike marifet alabilirsiniz.

Report this wiki page